Заклад працює в тестовому режимі
Тут ділитимуться вакансіями, порадами, мануалами й чеклістами від «топових гравців ринку»
Раніше в Expirenza можна було лише переглянути меню закладів, оплатити рахунок і залишити відгук
Засновниці описують концепцію як «творча група, яка дає можливість відкрити їжу з різних сторін і ракурсів»
Заклад описують як «секретний раменний хаб, прихований у коктейль-барі Esthete в центрі Подолу»
Загалом мережа налічує вже сім закладів
У команді описують його як місце «східної гостинності, страв на відкритому вогні та друзів»
Організатори прагнуть «відродити» одеський Пасаж
У закладі також розмістили лекторій
Можна замовити крафтове пиво, снеки, а також каву й десерти
Серед винної карти виключно українські вина: від абрикосового до ігристого
Пропонують, зокрема, пиріжки й каву від 33 гривень, а також бульйони за 35 гривень
Серед популярних страв у Sacrifice пропонують скрембл з лососем і круасаном
Серед їжі пропонують сендвіч, випічку й десерти
Зараз в Україні працює 101 ресторан, серед яких десять нових
У ресторані готують багато страв із трюфельним смаком та ароматом
Вікна виходять на колесо огляду
Це вже 12-й заклад мережі
У закладі створили зону з фотобудками
Пиріжкова «Тітка Клара» в оновленому форматі Klara Bakery&Cafe
На вулиці Ярославів Вал, 30/18
Це кав’ярня to go, які фокусується на асортименті кави «під фільтр»
У двоповерховій будівлі біля Оболонської набережної
Від Алекса Купера
Авторська шаурма з курятиною halal та пончики «як у дитинстві»
Доставлення працює з 10:00 до 22:00
Сніданки, салати, піца й паста
Ресторан має площу 400 м², тож у двох залах проводитимуть закриті івенти й інші події
Бранчі весь день і кава
Американець Роберт Нуї, який відкрив заклад, протягом 22 років служив в армії США