Holy Chick – новий заклад на вулиці Шота Руставелі від власників The Burger, The Cake i The Bar Дмитра Заходякіна та Аліни Косічкіної. Як і попередні проекти засновників, нове місце є рестораном моно-формату. У Holy Chick подають курку.

Концепція

Девіз Holy Chick: «Ми таємно керуємо всіма курками світу». Секрету, як їм це вдалося, власники не розголошують. Та певними таємницями все ж діляться: курчат вирощують на фермі спеціально для закладу – на органічному кормі.

Зосередитися у новому місці виключно на стравах із курки Дмитро Заходякін та Аліна Косічкіна вирішили, зокрема, через успішний досвід роботи з моно-форматами.

 Holy Chick

де: Київ, вулиця Шота Руставелі, 16-А

коли: 12:00-00:00

Телефон: 098 466 06 07

Facebook

«Ми першими зробили в Україні класні бургери. Тож вважаємо, що те саме можемо зробити і з куркою», – розповідає відповідальна за маркетинг у мережі власників Анна Юсевич.

Локація

Спочатку власники планували відкрити цей ресторан у реконструйованому ЦУМі. Та згодом вирішили відкрити його на окремій локації.

Розташування на вулиці Шота Руставелі власники обрали, оскільки давно хотіли відкрити заклад у цьому районі. Раніше на цій локації був розташований шоурум Ferrari.

Дизайн приміщення виконувала студія Володимира Непийводи YOD Design Lab. Утім, студія втілювала в життя ідеї, які запропонувала команда закладу.

Усе освітлення в закладі – ручна робота. Вручну виготовляли й посуд. Певні елементи декору, включно з ручкою на вхідних дверях, виконані у формі курячих лапок.

Кухня і бар

На запуску у закладі працюють шеф-кухарі із мережі, яка належить власникам.

Курка, півкурки, курка з салатом, шаурма, а також три десерти (чурос у шоколадному соусі, рол із корицею, вафельний рулет зі згушеним молоком) – меню Holy Chick свідомо зробили компактним.

«Курка мрії» (320 грн) – запечена курка. Окремо можна замовити половину курки (190 грн) чи салат із половиною курки (240 грн).

Куряча шаурма (240 грн) – варіація на тему звичного стритфуду. Особливість страви – фірмовий ніжний соус.

«Смузі-казку» (110 грн) подають у двох видах – із манго, базиліком, грушею і шпинатом, а також із авокадо, грушею та капустою кейл.

Бар визначає наявність 16 оригінальних коктейлів. Келих вина можна випити у діапазоні від 95 до 150 гривень.