Де замовити аспарагус, як приготувати й чому бер нуазет робить кожну страву смачнішою
Салати, креплах і гранола з малиною, полуницею, лохиною й аґрусом
Смачні та прості сніданки від шеф-кухарів із Києва та Львова
Сніданки, основні страви та корисні чипси
Для вихідних локдауну
Деруни з грибами, суп із креветками, сатай з ягняти та салатом зі спаржі, паста з морепродуктами та десерт «Павлова»
Небанальні рецепти від українських шеф-кухарів
Паска від Євгена Клопотенка («100 років тому вперед»)
Поживна каша, якою можна замінити вівсянку
Прості та незвичні страви, які можна приготувати вдома
Які інгредієнти обрати, з чим їсти та навіщо перемішувати
Смузі, хумус і боул з головного овоча сезону
Лайфхаки та рецепт
Три прості рецепти
Перевірені варіанти для домашнього чаювання
Швидкий спосіб приготувати яйця
Для літнього настрою
Небанальні рецепти: з кокосом, спіруліною, льоном і шпинатом
Куркума-лате, какао та матча
Із запеченими овочами, кав'яром та карі
На холодну пору: супи від шеф-кухарів київських закладів
Рецепти страв із сезонного продукту
Що готувати із сезонних продуктів
Французький тарт «Татен», соус для м’яса та суп
Гаспачо, буряковий і суп із мацоні
Фруктові напої без цукру для спекотного літа
Легкі сезонні салати від шеф-кухарів
Шеф-кухарі і м’ясник – про маринад, альтернативні стейки і вегетаріанський шашлик
Якщо млинці з ікрою на Масницю набридли