У меню закладу 12 розділів з різними стравами світу
На вулиці Марії Заньковецької
21 квітня зірковий гість LAUD
Над запуском кухні закладу працював Юрій Нікітюк
Які заклади Джо Байден має відвідати в Києві? Звідки в Україні тренд на шаурму? І чи можна в закладі працювати з ноутбуком?
Працювати у «стрьомні понеділки», влаштовувати побачення при свічках та готувати на вогні – нові реалії київських закладів
«Мета – варити фільтр і чаї, попри все»
«Ми готові до цього»: керівник Glovo в Україні про перезапуск McDonald’s
Шаурма завжди була популярним стритфудом, але зараз з’являється тренд на шаурму в ресторанній подачі. Що це означає?
Як після масового виїзду китайців, індійців і корейців працюють китайські, індійські й корейські ресторани міста
У фудмаркеті будуть шість ресторанів Борисова такі, як БПШ, «Білий налив» і Mushlya
Розповідають автор петиції про введення рослинних пайків, виробники веганської тушкованки та волонтери
Пояснення та поради дієтолога та спеціаліста з розладів харчової поведінки
Ми втікаємо від реальності завдяки їжі
«Будемо використовувати будь-яку нагоду, щоб працювати»: ресторатори – про роботу в «червоній» зоні з 1 листопада
Скільки її можна пити та кому вона протипоказана
Можна займатися йогою, медитувати й поїсти
Поради від сімейної лікарки та гастроентеролога
Замовляти локальне, відмовлятися від приборів і тестувати зворотну тару
У закладі відтворили середньовічний стиль
Пропозиція від організаторів «Благодійного Полуденку»
Тільки не в холодильнику
«До риби – біле, до м’яса – червоне» – це давно застарілі стереотипи
Бар і простір для подій на Паньківській
Чому не варто пропускати? Розповідають київські шефи
На майданчику можна скуштувати українські, французькі й італійські вина
Меню закладу творці описують, як «експерименти на тему локальних продуктів»
Класичні італійські рецепти й вино
Kyiv Food Market, «Сім’я ресторанів Дмитра Борисова», «Ресторани Гусовських» і McDonald’s – про запобігання коронавірусу
Поради для тих, хто хоче налагодити свій раціон і не спустошити гаманець