The Village Україна зібрали добірку речей, які оновлять ваш гардероб цієї весни.

Обкладинка: Анна Шакун

Легка сукня

Весна асоціюється із сукнями. Тому, оновлюючи жіночий гардероб, варто почати з легкої сукні, варті уваги моделі «розлітайки». До того ж сукню можна сміливо поєднувати зі штанами, як це демонстрували цього року на тижні моди в Парижі.


Сукня Must Have

Скільки: 1799 грн

ЛІнк

Однотонні джинси

Нова пара джинсів ніколи не буде зайвою. Краще обирати однотонні в стилі mom jeans  з мінімальними потертостями або взагалі без них.


Джинси Alexander Wang

Скільки: 9950 грн

Лінк

Піджак «з чоловічого плеча»

Мода на піджак «з чоловічого плеча» останні кілька сезонів продовжує набирати популярність. Бренди пропонують різні фасони і кольори. Таким піджаком можна доповнити образ чи носити замість верхнього одягу. Особливо стильно поєднувати з худі та оверсайз светром.


Піджак Zara

Скільки: 2799 грн

Лінк

Плетена сумка

Плетені сумки були актуальні ще минулого літа. Цього року вони представлені в більшості мас-маркет брендах.


Сумка Mango

Скільки: 1999 грн

Лінк

Ультравузькі окуляри

Цього сезону особливо актуальні прямокутні, ультравузькі та моделі з різнокольоровими лінзами. Сонцезахисними окулярами такі моделі складно назвати, бо від сонця мало захищають, проте на весну, коли сонце не надто яскраве, підійдуть.


Ультравузькі сонцезахисні окуляри George Keburia black

Скільки: 6950 грн

лінк

Білі кеди

Уже кілька сезонів поспіль із кросівками комбінують навіть елегантні та класичні луки. Якщо ви в пошуку нової пари кедів, а ugly кросівки не ваш формат, то класичні кеди вдало підійдуть до будь-якого стилю та образу.


Кеди Kachorovska

Скільки: 2100 грн

Лінк