Табір «Двіжок» – це країна дитинства з найкращими традиціями табірного життя. На дітей 6–17 років чекають двіжові канікули на Закарпатті з тематичними програмами, комфортними умовами проживання, якісним харчуванням і командою кваліфікованих вожатих. Тут діти зможуть пізнати себе, краще зрозуміти світ, а ще – знайти нових друзів.

The Village Україна разом із «Двіжком» відповідають на головні запитання, що турбують усіх батьків, які хочуть відправити дитину в табір.

Чому варто довіряти «Двіжку»?

Дитячий табір «Двіжок» уже 10 років організовує тематичні заїзди для дітей. Нині він розмістився на мальовничій території Закарпаття.

Педагогічний колектив «Двіжка» сертифікований «Асоціацією вожатих України», а педагоги-організатори мають відповідні знання з психології й конфліктології, ігротехніки, режисури й інших сфер, необхідних для роботи з дітьми.

Оскільки діти мають різні вподобання, команда табору фокусується на різноманітті дозвілля й пропонує зміни з різними тематиками. Дитина може відпочити в більш спокійному форматі, досліджуючи кінематограф чи культуру народів світу, або ж надати перевагу енергійному заїзду з іграми, походами та спортом. Завдяки такому індивідуальному підходу, за статистикою, понад 90% дітей повертаються до табору на нові зміни.

Хто працює з дітьми на змінах?

Педагогічний колектив табору – це люди абсолютно різних професій, які обовʼязково закінчили школу вожатської майстерності. Вони мають досвід роботи з дітьми, поважають їх і розуміють, уміють організовувати захопливе дозвілля та знайдуть підхід до кожного.

Окрім вожатих, на кожній зміні працюють психолог та адміністрація табору. Вони допомагають дітям з адаптацією та підтримують за будь-якої іншої потреби. У таборі також є кваліфікований лікар, який цілодобово може надати медичну допомогу. До того ж курси домедичної допомоги додатково проходять усі педагоги.

У «Двіжку» також працює художній керівник, який допомагає дітям у написанні сценаріїв і підготовці до вечірніх заходів. Він вчить основ драматургії та створенню портрета персонажа на сцені. А ще є професійний фотограф, тож у соціальних мережах батьки щодня бачитимуть фотозвіти.

Де живуть діти?

Діти живуть у сучасному готельно-ресторанному комплексі, де є все для комфортного відпочинку. Це два нові корпуси з чотири- та пʼятимісними номерами й місцем для командних зборів. У кожній кімнаті є душ, туалет, рукомийник, фен і сушарка для рушників, а також необхідні меблі для зберігання речей, кондиціонер (температуру в кімнаті контролюють вожаті) та розетки. Постіль і комплекти рушників змінюють кожні шість днів.

На території табору є концертна зала, сад з альтанками, сауна, критий і відкритий басейни, зона для засмагання з лежаками, ресторан, зони для спортивних ігор і командних зборів, зариблені озера, місце для табірного багаття, game-зона з PlayStation. Навколо табору є 32 га площі, пристосованої для туристичних днів і походів.

Чи різноманітне харчування в таборі?

У «Двіжку» діти харчуються пʼять разів на день за моделлю шведської лінії: вони мають сніданок, обід, полуденок і дві вечері. Кухарі розробили спеціальне збалансоване меню зі стравами національної та європейської кухонь. До нього входять перші страви, каші, м'ясо, риба, молочні продукти, свіжі овочі й фрукти та снеки. Крім того, діти мають цілодобовий доступ до питної води.

Для тих, хто не їсть мʼясо та продукти тваринного походження, створили спеціальне вегетаріанське меню. Якщо ваші діти дотримуються спеціальної дієти або мають непереносність деяких продуктів, повідомте команду завчасно, щоби вони це врахували.

Чим займаються діти на змінах?

«Двіжок» – це творчий табір. Він має на меті допомогти дітям розкрити свої таланти й сильні сторони через виступи на сцені, заняття на арттерапіях, командні ігри й інше. Творчість педагогів проявляється в підході до дітей, комунікації з ними, організації їхнього дозвілля. У команді кажуть, що творче мислення допомагає у всіх сферах життя та формує особистість дослідника. Діти-дослідники зацікавлені не лише в результаті, а й у процесі, уміють критично мислити й бути послідовними у власних діях.

Усі 11 днів відпочинку стилізовані відповідно до теми заїзду. Вожаті мають чіткий розклад дня та план, що повноцінно реалізують тематику кожної зміни.

Після приїзду й сніданку діти насамперед проходять квест територією табору, знайомляться одне з одним і з персоналом табору. Незмінними активностями кожної зміни є ранкові руханки за інтересами: йога, силові вправи, пробіжка, аеробіка; підготовка до вечірніх заходів і виступи на сцені, інтерактивні квести, басейн, прикладні майстер-класи залежно від теми, творчі студії, мильне шоу, піна-паті, ігри в командах, групові арттерапії, інтелектуальні ігри, імпровізаційні шоу, дискотеки та багато іншого.

Обовʼязково для дітей влаштовують туристичний день – вихід на природу всією командою. Там вони об’єднуються в групи за інтересами: малюють на мольберті на тлі гір, грають у настільні чи спортивні ігри, ідуть у піший похід з інструктором, рибалять, грають у фрисбі, волейбол чи бадмінтон, стріляють із луків чи готують їжу на багатті.У кінці туристичного дня всі діти куштують польову кашу та запечені на вогні смаколики, співають біля багаття табірні пісні. Під вечірні зорі вони повертаються до готелю на ночівлю.

Кожна дитина на зміні отримує табірну футболку й командне фото на згадку.

Наскільки безпечно в таборі?

«Двіжок» організовує безпечний відпочинок для дітей. Поряд із ними завжди перебувають дорослі, купання в басейні обов'язково проводить плаврук, а педагоги виходять на нічні чергування.

У таборі є охоронна сигналізація та датчики диму, працює відеоспостереження на вулиці та в зонах загального користування.

На випадок повітряних тривог є обладнане укриття. Там розмістили настільні ігри й інші розваги, щоби діти не нудьгували. Крім того, під час перебування в укриттях вони часто співають під гітару.

Як діти добираються до табору та як із ними звʼязатися під час відпочинку?

З Києва до Мукачева діти добираються потягом, можна сісти на нього у Львові. З Мукачева до бази їх довезе автобус. Трансфер оплачується окремо – це приблизно 2500 гривень в обидва кінці.

З дитиною краще зв’язуватися зранку після пробудження, на сієсті під час денного відпочинку або ж перед відбоєм – поцікавитись враженнями за день.

Не хвилюйтесь, якщо дитина не бере слухавку: у вожатих є корпоративний телефон, на який ви завжди можете зателефонувати й попросити дитину відповісти. Крім того, батькам дають номери адміністрації табору, з якими теж можна зв’язатися за потреби.

Як забронювати дитячий відпочинок у «Двіжку»?

Забронювати путівку можна на сайті «Двіжка» або зателефонувати за номером 063 635 96 96.

Процедура реєстрації:

  1. Залиште свій контакт.
  2. Дайте менеджеру відповіді з уточненнями.
  3. Відправте документ дитини та свій для оформлення договору оферти.
  4. Отримайте договір і квитанцію на оплату.

Оплатити путівку можна двома способами: перекажіть повну оплату на рахунок або здійсніть бронювання в розмірі 4000 гривень із подальшим розтермінуванням платежів.

Окрім того, у «Двіжка» діє програма лояльності:

  • Знижка «Приведи друга»: якщо ви рекомендуєте своїм друзям «Двіжок», вкажіть це при бронюванні та вдвох отримайте знижку 500 гривень.
  • Знижка на другу путівку для дітей з однієї родини 500 гривень

Які тематичні зміни пропонує «Двіжок»?

Ігроленд

22.06–01.07

Перша двіжова зміна літа 2024 року – це нова активна програма для енергійних дітей. На ній запланували всього три підготовчі вечірні заходи, акцент натомість зробили на іграх, походах і спорті.

На цій зміні діти познайомляться з іграми народів світу й навіть придумають свою, у яку гратиме весь табір, а ще зіграють у вечірній квіз. Педагоги також проведуть нові й улюблені настільні ігри на комунікацію, знання історії й географії, командну роботу, лідерські якості й фінансову грамотність.

Для підліткової та середньої групи проведуть майстер-класи зі створення інтелектуальних онлайн-ігор, а для молодшої – заняття з мультиплікації.

Першовідкривачі

04.07–15.07

«Для всіх мрійників і мрійниць. Для допитливих, сміливих, креативних», – так «Двіжок» описує зміну. Діти відкриватимуть континенти у квестах і станційних іграх, мандруватимуть країнами різних народів, дізнаються про їхню культуру, побут, національні особливості, адже вони – частина великого цікавого світу.

На двіжовців чекають квести, ігри, команда експедиторів-педагогів, тематичні майстерні, вони активно відпочиватимуть на природі, ходитимуть у походи, а ще – влаштують свято холі.

Startup на мільйон

18.07–29.07

Власна справа – це завжди відповідально, але коли поруч улюблені педагоги, усе стає на свої місця. На цій зміні дітям розкажуть, із чого почати стартап, проведуть уроки фінансової грамотності та запросять на Двіжову біржу професій у різних сферах: архітектура, організація заходів, креатив і реклама та сценічна інженерія. Вони отримають стартовий капітал у табірній валюті двіжках і створять власний бізнес.

Двіжовець із найкращим стартапом у кожній віковій категорії отримає знижку 50% на будь-яку наступну зміну.

Кінофестиваль

01.08–12.08

Кіномистецтво – це цілий світ. На кінофестивальній зміні діти навчаться писати сценарії, проводити кастинг акторів, бути акторами, режисерами, реквізиторами, художниками з гриму та костюмів, операторами, режисерами монтажу й адміністраторами знімального майданчика. Усі отримані навички вони застосують на практиці, адже протягом зміни зніматимуть справжній короткометражний фільм.

Двіжове багаття, вечорниці, медійні майстерні, а ще – церемонія «Оскара», на який номінують найкращих учасників зйомок короткометражки: від акторів до операторів і режисерів. Не забудьте спакувати образ на червону доріжку, адже саме ваша дитина може забрати статуетку.

Свідомі

15.08–26.08

Ця зміна для дітей, свідомих пізнавати й створювати. Їх познайомлять з історією в сучасному форматі квізу, розкажуть про відомих українців і про різні регіони України в станційних іграх. Вони створюватимуть корисні соціальні проєкти, пізнаватимуть сучасне українське мистецтво та стануть його частиною на власних концертах, а також відсвяткують День Незалежності.

Забронювати зміну в «Двіжку»

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ