Укрпошта запустила передзамовлення марок «Русскій воєнний флот – до дна».

Це третій поштовий випуск із серії «Русскій воєнний корабль». На марках зобразили російські кораблі, які знищили або пошкодили ЗСУ, ВМС, ГУР й СБУ.  Окрім того, додали також «єдиний, поки не до кінця вражений, російський корабель «Адмірал Макаров», пише гендиректор Ігор Смілянський. 

Разом із марками випускають конверт «Морський бій» і листівки, присвячені, зокрема, українському зерновому коридору. 

Художником став Віктор Грудаков, а тираж марок становить 1 мільйон примірників. В обіг їх запустять 8 травня, а передзамовити можна вже за посиланням

   

Марку «Російський воєнний корабель, іди..!» українці обрали найкращою воєнною поштовою маркою 2022 року, згідно з результатами опитування в «Дії». Ця марка, названа на честь фрази українського прикордонника з острова Зміїний, стала першою маркою воєнного часу.

   

У березні 2024 року Укрпошта випустила також поштовий блок «Міста героїв» на честь Чернігівщини. Його присвятили Чернігову, Ніжину, Семенівці, куди волонтери евакуювали через річку людей, і селу Ягідне. Серед інших – поштовий блок на честь Охтирки в Сумській області зі зруйнованою росіянами будівлею міської ради.

Обкладинка й фото: Укрпошта