Кольорові, принтовані, чорні чи нюдові – колготки давно стали базою жіночого гардероба. Проте різноманіття трендів, які заполонили модні подіуми, може викликати розгубленість, які колготки одягнути під анімалістичну сукню, чи пасують чорні панчохи до кольорового взуття і як узагалі носити шорти з чоботами ранньої весни.

Щоби жінки почувалися комфортно й упевнено та не турбувалися про своє здоровʼя, український ритейлер Eva створив власний бренд панчішних виробів Viv’en petty.

The Village Україна разом із Viv’en petty знайомлять дівчат із брендом і розповідають, якими колготками доповнити тренди 2024 року.

Хто такі Viv’en Petty?

Колготки – важливий елемент жіночого образу. Вони мають підкреслювати вибір одягу й водночас бути зручними, адже комфорт – це свобода бути собою в будь-якій ролі: мами, підприємиці, кокетки чи femme fatale.

Щоби жінки в різноманітних образах почувалися впевнено, український виробник Viv’en petty створює панчохи й колготки високої якості за доступною вартістю в діапазоні від 10 до 220 DEN. Враховуючи модні тенденції, бренд двічі на рік – навесні й восени – оновлює колекції, тож виручає дівчат за будь-якої потреби.

75% виробництва колготок і панчішних виробів Viv’en petty розташовані в Італії, яку вважають історичним центром колготок, а 25% – в Україні. Це найкращі фабрики, які співпрацюють з Calzedonia, H&M, Dolce Gabbana, Prada й іншими світовими іменами. Колготки бренда в обох країнах виготовляють із високоякісного поліаміду італійського бренда Fulgar. Серед матеріалів і сировини, які використовують на фабриках, – поліамід, мікрофібра, віскоза, вовна, люрекс й інше. У процесі виробництва застосовують спеціальну технологію плетіння нитки, завдяки якій вироби вдаються більш міцними.

Якими ідеями Viv’en Petty ділиться з дівчатами?

У 2024 році обличчям Viv’en Petty стала блогерка-мільйонниця Тетяна Парфільєва. Разом вони запустили рекламну кампанію й відзняли ролик, у якому показали, що колготки можуть мати органічний вигляд абсолютно в різних образах: й у святковому, і в буденному, і в діловому. А ще, що в колготках так само зручно, як і в улюблених джинсах чи штанах. Щоби це підкреслити, Таню показали в усіх її ролях: інфлуенсерки, мами й бізнес-леді.

У 15-секундному відео «Твій день з Viv’en petty» блогерка з’явилася в семи різних образах з різними колготками, але й у різних «масштабах».

Як міксувати колготки Viv’en Petty з трендами 2024 року?

Viv’en petty пропонує широкий асортимент на всі випадки життя. Це шість лінійок у різних кольорах і принтах: базова, корегувальна й фешн-лінійка, зимові колготки, панчохи, а також шкарпетки, напівпанчохи й поліамідні підслідники. Такий вибір допоможе жінкам вигідно підкреслити й класичний образ, і доповнити тренди, які вже заполонили весняні вулиці:

Повернення 1990-х

Вам може здатися, що 90-ті повертаються щороку протягом останніх пʼяти років, і ви матимете рацію. Дизайнери не перестають надихатися естетикою минулого, хоча цьогоріч переважатиме стриманий мінімалізм: джинси прямого крою, сукні максі, тонкі оправи окулярів й обʼємні блейзери.

Одна з культових речей із 90-х – чорна мініспідниця, як у Рейчел із «Друзів». Поєднайте її з щільними чорними капроновими колготками, щоби підкреслити довжину ніг. Якщо прагнете більш романтичного настрою, додайте в образ капронові шкарпетки, принтовані сердечками, або ж чорні гольфи.

Мінішорти

Цього сезону мінішорти виходять за межі пляжів і вриваються як у вечірні, так і в ділові образи. Щоби не чекати до літа, поєднуйте їх із теплими колготами й доповнюйте улюбленим взуттям: високими чоботами, ковбойками чи мартінсами. Обожнюєте гранжевий стиль? Додайте в образ із шортами колготки з сіткою й закріпіть його важкими чоботами. Щоби не замерзнути ввечері, захопіть ненавʼязливий тренч, який додасть до гранжу класичну нотку.

На модних подіумах зʼявляються переважно варіанти шортів із високою талією, тож зверніть увагу на корегувальну лінійку Viv’en petty, щоби комфортно почуватися навіть у незвичному образі.

Дорогі відтінки

Нейтральні кольори поступово відходять на другий план, а в образи модниць повертаються розкішні й дорогі відтінки: смарагдовий, рубіновий чи сапфіровий.

Якщо хочете створити сміливіший образ, зберіть монохромний образ. Наприклад, поєднайте винну сукню з бордовими колготками. Якщо ж не хочете перетягувати увагу від колірного акценту, оберіть класичні колготи з моделювальними шортиками в кольорі натурель.

Квітчасті й анімалістичні принти

Леопардовий принт безперечно став фаворитом кінця 2023 – початку 2024 року. Утім подіуми цієї весни рясніли квітчастими принтами. Тому обирайте варіант під настрій: робіть акцент на одяг із тваринним принтом і балансуйте його класичними колготками чи, навпаки, будуйте стриманий образ навколо яскравих леопардових колготок. З квітчастими принтами обирайте таку саму стратегію й, головне, не бійтеся бути екстра, адже «гучна розкіш» знову в моді.

Багато червоного

Захоплення Барбілендом минуло, і на зміну рожевим відтінкам прийшли червоні. Якщо поки не готові до total red образу, вводьте кольорові деталі поступово, наприклад, зробіть акцент на червоній максіспідниці й одягніть під низ теплі колготки, щоби навіть у весняний вечір почуватися комфортно й не летіти стрімголов додому погрітися.

Де придбати Viv’en Petty?

Колготки й панчішні вироби Viv’en petty ексклюзивно представлені в магазинах роздрібної мережі EVA й інтернет-магазині Eva.ua.

Обрати колготки для щоденних експериментів

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ