Bolt запустив сервіс оренди електросамокатів в Житомирі й Черкасах.

Знайти найближчий електросамокат можна на карті застосунку Bolt, який потрібно завантажити в App Store або Google Play. Щоб скористатися послугою, спершу треба розблокувати електросамокат у застосунку, відсканувавши QR-код на самокаті.

У вартість прокату входить оплата за хвилину користування електросамокатом, а також його розблокування. Водночас поїздки на електросамокаті Bolt застраховані, загальна сума страхування кожної поїздки становить 200 000 гривень. 

Страхування покриває ризики, пов’язані з травмуванням користувачів, а якщо дії користувача сервісу завдадуть шкоди третім особам, вона також покриє витрати. Страхування діє з моменту розблокування до моменту блокування електросамоката.

 .

Сервіс Bolt запустив сезон електросамокатів у Києві і ще семи містах. Прокат доступний, зокрема у Львові, Дніпрі, Вінниці, Івано-Франківську, Чернівцях, Хмельницькому й Ужгороді. Ціни різняться в кожному з доступних міст, тому актуальна інформація доступна в застосунку Bolt.

Редакція The Village Україна запитала в Bolt, BikeNow і Veliki, де вже можна скористатися прокатом і якими є тарифи цьогоріч.