Компанія, якій належить сервіс PornHub, зареєструвалася платником ПДВ як постачальник електронних послуг, повідомляє голова парламентського комітету з фінансів Данило Гетманцев.

«Тож тепер можна пильнувати за сумлінною сплатою податків не лише Only Fans, яка поповнила бюджет на 700 000 доларів за перший квартал», – коментує Гетманцев. 

Станом на зараз 78 зі 105 платників задекларували свої податкові зобов’язання на суму 2,4 мільярди гривень. А найбільші платники ПДВ з цифрових послуг задекларували та сплатили понад 2 мільярди гривень, зокрема Google, Apple, Meta й Valve corporation.

   

Редакція The Village Україна поговорила з українськими порноакторками, щоб дослідити, чи вплинула війна на порноіндустрію.

   

Одним із найбільш популярних запитів серед українських користувачів сервісу PornHub у 2023 році став «хентай», що піднявся на 14 позицій, як порівняти з 2022 роком й опинився на другому місці в рейтингу. Найбільш поширеним запитом в Україні тоді була категорія MILF, також у топі «аніме»» й «лесбійське порно».