На майданчику бару Keller у Києві 1–2 червня відбудеться дводенний фестиваль вуличної культури «Брудний пес». Він об’єднає на п’яти сценах понад 100 артистів.

«Наш лайн-ап – це 106 імен із жагою до експериментів, новаторства й найзвіриннішого представлення самого поняття музики. Кульмінація нашого цьогорічного промо – мінімалістична афіша й короткометражні фільми від авангарду українських кіноекспериментів», – кажуть автори проєкту.

У програмі будуть пʼять режисерів «з контроверсійним баченням», артисти фесту, пʼять стрічок про кожен із музичних напрямів фестивалю, зокрема реп, рок, фʼюжн, електронну й експериментальну музику.

Серед артистівь – Паліндром, Андрій Бармалій, Hyphen Dash, Sick Solution, The Unsleeping, «Дефенестрація», Maryana Klochko, Jockii Druce, Аппекс, «Злипні» й інші, додає «Слух».

«Брудний пес» співпрацює з притулком «Хвостаті», для якого збиратимуть кошти й шукатимуть домівки для тварин. Також організатори збиратимуть кошти на закупівлю FPV-дронів для ЗСУ.

Придбати квитки можна за посиланням. Вони коштують від 500 до 1900 гривень залежно від обраного типу.

 

Keller Bar – це бар і майданчик для електронної музики в промзоні на Подолі із серпня 2020 року.  З 2014 до 2017 року працював поряд із Житнім ринком. Детальніше про концепцію ми розповідали тут.