Нову «Книгарню Є» відкрили в ЖК «Комфорт Таун», на проспекті Соборності, 17. Це другий магазин, який запустили на лівому березі Києва цього року й 60-та книгарня мережі. 

Технічно книгарня вже працює, утім 27 квітня тут проведуть офіційне відкриття, кажуть у команді. Тоді обіцяють акції й подарунки.  

Книгарня має площу 67 м². Тут пропонують близько 10 000 найменувань книг, зокрема сучасної й класичної літератури українських і зарубіжних авторів.

   

У лютому 2024 року «Книгарня «Є» відкрила також перший магазин в Одесі. 

   

За останній рік попит на електронні книжки зріс більш ніж удвічі, проаналізували в «Книгарні Є». У мережі пояснюють це тим, що такі книги зазвичай дешевші за паперові, а також завжди є в наявності, на відміну від паперових книг, які можуть закінчуватися. Крім того, електронні книжки зручніше брати з собою в подорож. 

   

Редакція The Village Україна зібрала добірку книгарень, які відкрили в Києві у 2023 році. Серед них – книгарня з вживаними виданнями й крафтовим українським пивом; книжкові магазини в кінотеатрі «Жовтень» й Українському домі; заклади на честь Сковороди й роману Підмогильного.