День вуличної музики проведуть на Пейзажній алеї 18 травня. Це вперше з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Музичні точки розташують вздовж усієї паркової зони. Обіцяють виступи The Oscar Wild, Black Adore, Intermezzo, Vsivdoma й Folkulaka. Також будуть джазові виконавці: Ігор Закус, Наталія Лебедєва, Аліна Залозна й гурт Atmawinds. Електронну музику гратимуть Zhivot Club і Shum.Rave.

Окрім музики, за донейти проводитимуть спортивні заходи, зокрема настільний теніс і футбол, мінігольф, дартс і бадмінтон. Також організують мистецький ярмарок, майстер-класи з робототехніки, артзаняття, LEGO-конструювання й програмування для дітей. Серед іншого – крафтовий ярмарок, фудкорт і благодійні фотозони.

У межах фестивалю хочуть зібрати 2 мільйони гривень на дрони-бомбери для РУБПАК «Щедрик» 411 ОБ БпАК. Збір можна підтримати тут.  

За попередній донейт від 150 гривень кожен може отримати один безкоштовний квиток на спортивний захід і долучитися до розіграшу «суперлоту», кажуть організатори. Для цього потрібно зареєструватися за посиланням.  

   

КОЛИ

18 травня,
10:00–21:30

Де

Пейзажна алея

Скільки

Вхід безкоштовний

 

   

День вуличної музики – некомерційний волонтерський проєкт, який щороку відбувається завдяки внескам доброчинців. Уперше фестиваль у Києві відбувся у 2014 році.