Сезоний кулінарний записник «Весна» випустила гастродослідниця Дарія Крікунова (Brave Bee&, «Бетонна галушка»). 

Це перша з серії чотирьох книг-записників «Сезони української кухні», які хочуть видати впродовж 2024 року. У ній зібрали класичні рецепти, які притаманні українській кухні, а також сучасні техніки, ділиться Крікунова.

На кожен місяць виділили чотири основні продукти й доповнили їх трьома рецептами. Окрім того, додали сторінки для нотаток й ідей. 

«Нам хотілося створити зручний, корисний і красивий набір записників, які підкажуть, що очікувати від наступного сезону, покажуть нове бачення звичних всім продуктів і допоможуть використовувати їх більш повноцінно й винахідливо», – розповідає авторка.

Книга вже доступна для замовлення в гастрономічному видавництві Їzhakultura.

   

Редакція The Village Україна розповідала, що приготувати зі спаржі, а також де її купувати й чому бер нуазет робить кожну страву смачнішою. Ми пропонували складнішу й простішу версії сезонного деруна.